Πέμπτη, 17/10/2019

Κοινοποίηση στο facebook

Αρχική
Ίριδα: Περιβαλλοντολογική Δράση για την Αιγιάλεια
Να τι νερό θέλουν κάποιοι να ποτίσουν το Αίγιο
Τετάρτη, 27 Μάιος 2009 00:00

Την Τετάρτη 27 Μαΐου ομάδα μελών της Ίριδας πήγε στον Σελινούντα στο ύψος των Μελισσίων Αιγίου και ΞΕΘΑΨΕ τον αγωγό λυμάτων μέσω του οποίου τοπική ελαιουργική μονάδα στέλνει τα υπολείμματα και τις ακαθαρσίες της μέσα στο ποτάμι.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011 20:36
Περισσότερα...
 
Εφημερίς της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας
Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2009 00:00

Διαβάστε το παρακάτω αρχείο για τον Καθορισμό μέτρων και διαδικασιών

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2009 10:44
Περισσότερα...
 
Ψήφισμα των Περιβαλλοντικών Συλλόγων της Αιγιάλειας για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Παρασκευή, 27 Μάιος 2011 07:29

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 ειπώθηκαν πολλά χρήσιμα πράγματα και αναδείχθηκαν με στοιχεία όλες οι πτυχές που αφορούν στην ανακύκλωση και στην κομποστοποίηση. Αφ' ενός αναλύθηκαν εκτενώς και με επίσημα στοιχεία τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουν και οι δύο πρακτικές έναντι των άλλων προτεινόμενων μεθόδων διαχείρισης απορριμμάτων, αφ' ετέρου δόθηκε η δυνατότητα στο ακροατήριο να δει πως με απλούς τρόπους ενταγμένου στην καθημερινότητά τους μπορούν και να μειώσουν τα απορρίμματα και αυτό να αποβεί οικονομικώς αποδοτικό για τη δική τους τσέπη. (τρόπους που ήδη οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης έχουν εγκολπωθεί στη δική τους καθημερινότητα με εξαιρετικά αποτελέσματα).

Περισσότερα...
 
Σημαντική ανακοίνωση νομικού περιεχομένου
Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2009 00:00

Σύμβαση για την πρόσβαση σε πληροφορίες, τη συμμετοχή του κοινού στη λήψη αποφάσεων και την πρόσβαση στη δικαιοσύνη για περιβαλλοντικά θέματα που έγινε στο Aarhus (Ώρχους), Δανία, στις 25 Ιουνίου 1998

Περισσότερα...
 
Οι θέσεις της Ίριδας για τη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων
Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2011 00:00

Δίνουμε στη δημοσιότητα τις θέσεις της Ίριδας για τη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων. Η πρόταση αυτή είναι αποτέλεσμα συλλογικής επεξεργασίας των μελών της και ανταλλαγής εμπειριών με Κινήσεις και Δίκτυα άλλων Δήμων της Ελλάδας. Η πρότασή μας αποτελεί προσπάθεια προσαρμογής στα δικά μας δεδομένα των λύσεων, που έχουν προταθεί αλλά και εφαρμοστεί με επιτυχία σε άλλους δήμους της χώρας μας (π.χ. Ελευσίνα, Χανιά, Καλαμάτα) με επιτυχία.

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Είσοδος μέλους
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Theme, .me.uk domains. Valid XHTML and CSS.