Κυριακή, 09/08/2020

Κοινοποίηση στο facebook

Αρχική -::- Δράσεις -::- Ιδού το έγκλημα στο Σελινούντα!
Ιδού το έγκλημα στο Σελινούντα!
Τετάρτη, 27 Μάιος 2009 00:00

Ιδού το στόμιο του αγωγού.Σήμερα το πρωί ομάδα μελών της Περιβαλλοντολογικής Δράσης για την Αιγιάλεια "Η ίριδα" μετά από επιτόπια έρευνα στις όχθες του ποταμού Σελινούντα και στο ύψος του χωριού Μελίσσια (στο δρόμο προς Ι.Μ. Ταξιαρχών) ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ και ΞΕΘΑΨΕ τον αγωγό λυμάτων που παρανόμως έχει τοποθετήσει εκεί ελαιουργική εταιρία που δραστηριοποιείται και έχει τις εγκαταστάσεις της στην περιοχή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρία το κάνει αυτό. Κλιμάκιο Ελέγχου Περιβάλλοντος της Νομαρχίας είχε επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις τις εν λόγω εταιρίας τον Φεβρουάριο του 2007 και είχε ανακαλύψει άλλο αγωγό που τότε έριχνε τα λύματα σε διαφορετικό σημείο του ποταμού. Στη φωτογραφία (κάντε κλικ επάνω της για να ανοίξει σε νέο παράθυρο) φαίνεται καθαρά το στόμιο που ξερνά λίπος, λάδια και ακαθαρσίες στο Σελινούντα

Στην ενότητα των φωτογραφιών παρουσιάζουμε αρκετές φωτογραφίες για το συγκεκριμμένο θέμα καθώς και ένα ολιγόλεπτο βίντεο ερασιτεχνικής λήψης που έγινε επιτόπου.

Η Ίριδα δηλώνει ότι θα προβεί άμεσα σε παρέμβαση στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγίου προσκομίζοντας και τα πειστήρια, ήτοι το ...πεντακάθαρο νερό που μερικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι (ο Θεός να τους κάνει...) θέλουν να βάλουν στο τραπέζι μας, παραβλέποντας όλα τα εγκλήματα που συντελούνται καθημερινά στο Σελινούντα (απόρριψη μπάζων και απορριμμάτων μεταξύ άλλων) και στα οποία η Ίριδα έχει έγκαιρα πάρει θέση με στοιχεία.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2016 20:28
 

Είσοδος μέλους
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Theme, .me.uk domains. Valid XHTML and CSS.