Πέμπτη, 13/08/2020

Κοινοποίηση στο facebook

Αρχική -::- Νέα -::- Επιστολή προς το Δήμο Αιγιαλείας Σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας
Επιστολή προς το Δήμο Αιγιαλείας Σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας
Τρίτη, 04 Ιανουάριος 2011 00:00

Η Ίριδα απέστειλε επιστολή στον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Αιγιαλείας, σχετικά με το πρόβλημα των σκουπιδιών το οποίο τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει με δριμύτητα στην πόλη μας. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Κύριε Αντιδήμαρχε,

    Κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρατηρούμε ότι σε όλα τα διαμερίσματα του Δ. Αιγιαλείας τα απορρίμματα παραμένουν στους κάδους και πλέον σε ορισμένα σημεία σχηματίζονται στην κυριολεξία λόφοι. Η συγκέντρωση τέτοιου όγκου είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, αλλά και την εικόνα της πόλης μας.
    Δεδομένου ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγγράφως εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος αναφορικά με το τι προτίθεστε ή έχετε ήδη προγραμματίσει να κάνετε σχετικά με την αποκομιδή, μεταφορά και εναπόθεση των απορριμμάτων, καθώς και τα οικονομικά δεδομένα που πιθανόν συνοδεύουν τις σχετικές αποφάσεις.
    Επειδή το πρόβλημα των σκουπιδιών χρονίζει στην περιοχή μας, μεταξύ άλλων περιβαλλοντικών προβλημάτων, καθίσταται απολύτως επίκαιρη η πρότασή μας που κατατέθηκε εγγράφως προεκλογικά σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις σχετικά με τη λειτουργία Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Πολιτικής.  Με τη λειτουργία ενός τέτοιου Συμβουλίου θα καταστεί δυνατή η αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος έχει σχέση με το περιβάλλον, τόσο σε χρονικά άμεσες υποθέσεις, όσο και μακροπρόθεσμα. Η πρότασή μας ήταν συγκεκριμένη και υπήρξε διεξοδική συζήτηση και με τη δημοτική παράταξή σας επάνω στη διαδικασία εφαρμογής της.
    Είμαστε διαθέσιμοι ως περιβαλλοντικός φορέας της Αιγιάλειας να συναντηθούμε μαζί σας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή με στόχο την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος της αποκομιδής των απορριμμάτων.

    Αναμένουμε την απάντησή σας.

    Για το Δ.Σ της Ίριδας

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γραμματέας

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΦΗΣ

 

Είσοδος μέλους
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Theme, .me.uk domains. Valid XHTML and CSS.