Κυριακή, 09/08/2020

Κοινοποίηση στο facebook

Αρχική -::- Ομάδα απορριμμάτων και ανακύκλωσης -::- Διοργάνωση ανοιχτής συζήτησης και παρουσίασης των προτάσεων ανακύκλωσης και κομποστοοποίησης από τους περιβαλλοντικούς συλλόγους της Αιγιάλειας.
Διοργάνωση ανοιχτής συζήτησης και παρουσίασης των προτάσεων ανακύκλωσης και κομποστοοποίησης από τους περιβαλλοντικούς συλλόγους της Αιγιάλειας.
Τετάρτη, 18 Μάιος 2011 20:09

Σας προσκαλούμε στην δημόσια ανοικτή συζήτηση και παρουσίαση των προτάσεων ανακύκλωσης και κομποστοποίησης η οποία θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 στο ΠολυΤεχνείο (Παναγιωτοπούλων και Επ. Τιμοθέου) και ώρα 19:00.  με θέμα “Διαχείριση απορριμμάτων στην Αιγιάλεια: Ανακύκλωση και Κομποστοποίηση στην πράξη”.

Τη συζήτηση αυτή διοργανώνουν από κοινού οι περιβαλλοντικοί σύλλογοι της Αιγιάλειας και έχουν κληθεί να μιλήσουν οι κύριοι Φίλιππος Κυρκίτσος, Δρ.Περιβαλλοντολόγος, Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης και Αγγελος Δημόπουλος , Πρόεδρος του συλλόγου " ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ". 

Η εκδήλωση αυτή σκοπό έχει να ενημερώσει τους πολίτες της Αιγιάλειας για πρακτικά ζητήματα που αφορούν την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση και να δείξει με επιτόπια παραδείγματα πως αυτά είναι εφικτά και μπορούν να εφαρμοσθούν από τους κατοίκους αστικών περιοχών με τρόπο εύκολο και κυρίως οικονομικό όσον αφορά και το σύνολο της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Δήμο Αιγιάλειας.


Για τα ΔΣ
Περιβαλλοντολογική Δράση για την Αιγιάλεια «Η ίριδα»
Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ανατολικής Αιγιάλειας
Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Ο Κράθις»
Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Παραλίας Ακράτας
Περιβαλλοντολογικό Σωματείο «Ποταμός Φοίνικας»

 

Είσοδος μέλους
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Theme, .me.uk domains. Valid XHTML and CSS.