Σάββατο, 19/09/2020

Κοινοποίηση στο facebook

Αρχική -::- Νέα -::- Επιστολή προς το Υπολιμεναρχείο Αιγίου σχετικά με τον εκβρασμό ελιών στην Αλυκή Αιγίου
Επιστολή προς το Υπολιμεναρχείο Αιγίου σχετικά με τον εκβρασμό ελιών στην Αλυκή Αιγίου
Σάββατο, 30 Ιούνιος 2012 19:09
Δημοσιεύουμε επιστολή με θέμα "Εκβρασμός ελιών στην παραλία Αλυκής και πιθανές πηγές ρύπανσης" με την οποία καλούμε το Υπολιμεναρχείο Αιγίου να πάρει θέση σχετικά με τον εκβρασμό ελιών στην παραλία Αλυκής.


Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων του τοπικού τύπου (πρβ. «Νέα της Αιγιάλειας» 5/6/2012) και της συνάντησης που διεξήχθη στην έδρα σας στις 8 Ιουνίου 2012 διαπιστώνουμε ότι μέχρι σήμερα κανένας Δημόσιος Φορέας δεν έχει πάρει επίσημη θέση αναφορικά με το θέμα των ελιών που ξεβράστηκαν στην παραλία της Αλυκής.

Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε να ενημερώσετε δημοσίως και αρμοδίως τους πολίτες με δική σας πρωτοβουλία σε ποιο σημείο βρίσκεται οποιαδήποτε έρευνα, αν υπάρχει, σχετικά με το παραπάνω θέμα.

Τέλος, θεωρούμε ότι καλύτερη είναι η πρόληψη παρά η εκ των υστέρων αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος. Γι’ αυτό είναι - μεταξύ άλλων - απολύτως επιθυμητό υπό το φως του πιο πάνω προβλήματος να υπάρξει μια συνολική καταγραφή των εν δυνάμει πηγών ρύπανσης συμπεριλαμβανομένων  των τεχνικών απορροών (αύλακες ομβρίων υδάτων κ.α.) που επηρεάζουν την περιοχή της Αλυκής Αιγίου.

Θα αναμένουμε την παρέμβασή σας.

 


    Για το Δ.Σ της Ίριδας

    Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο ΓραμματέαςΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΦΗΣ                                           ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ                                      
 

Είσοδος μέλους
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Theme, .me.uk domains. Valid XHTML and CSS.