Σάββατο, 19/09/2020

Κοινοποίηση στο facebook

Αρχική -::- Νέα -::- Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
Σάββατο, 17 Νοέμβριος 2012 00:00

Σήμερα, εποχή πολιτισμικής και οικονομικής κρίσης, το περιβάλλον με την ευρύτερη έννοια του όρου υποβαθμίζεται σαν αποτέλεσμα της κακώς εννοούμενης ανάπτυξης, που γίνεται εις βάρος του οικοσυστήματος και της μακροχρόνιας έλλειψης υποδομών, των συμφερόντων, που εύκολα βρίσκουν οικονομικούς διεξόδους εις βάρος του περιβάλλοντος, της διαπλοκής ή αδιαφορίας των αρχόντων, της συμπεριφοράς των μεγάλων κοινωνικών μαζών, οι οποίες στην καλύτερη περίπτωση είναι αδιάφορες, της παραπληροφόρησης, η οποία έντεχνα διοχετεύεται μέσα από τα διάφορα κέντρα ενημέρωσης h «Ίριδα» πιστεύει ότι με την δική σας ενεργότερη συμμετοχή μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την Κοινωνία και να αποτρέψουμε όλα εκείνα, που γίνονται ή πρόκειται να γίνουν εις βάρος της ποιότητας ζωής μας, χωρίς εμάς και θεωρητικά για το καλό μας.

Για να το προσπαθήσουμε όλοι μαζί σας προσκαλούμε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου 2012  και ώρα 18.30 στην αίθουσα Συλλόγου Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων «Ο Άγιος Γεράσιμος» επί της οδού Ανδρονοπούλου αρ. 10 (πίσω από τον Ι.Ν. Φανερωμένης Αιγίου).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με τη συμμετοχή όσων παρευρίσκονται την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα όπως αναγράφονται ανωτέρω.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όσα μέλη του Συλλόγου είναι οικονομικώς τακτοποιημένα.

Από την συμμετοχή σας θα κριθεί καθοριστικά αν αξίζει η προσπάθεια. Από εσάς θα βγει το νέο Δ.Σ που θα την καθοδηγήσει.

Για το Δ.Σ της Ίριδας

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΦΗΣ                ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Είσοδος μέλους
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Theme, .me.uk domains. Valid XHTML and CSS.