Πέμπτη, 13/08/2020

Κοινοποίηση στο facebook

Αρχική -::- Νέα -::- Σχετικά με δημοσίευμα της εφ. Πρώτη της Αιγιάλειας της 30ης Ιανουαρίου 2013 περί «πρόσκλησης για αυτοψία στον ποταμό Σελινούντα από την Ίριδα».
Σχετικά με δημοσίευμα της εφ. Πρώτη της Αιγιάλειας της 30ης Ιανουαρίου 2013 περί «πρόσκλησης για αυτοψία στον ποταμό Σελινούντα από την Ίριδα».
Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 00:00

Αυτοψία στο Σελινούντα, δημοσίευμα ΠρώτηςΣτο φύλλο της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2013 της εφ. Πρώτη της Αιγιάλειας αναφέρεται ότι έγινε αυτοψία σε παραποτάμια έκταση του ποταμού Σελινούντα ύστερα από καταγγελία της περιβαλλοντικής δράσης για την Αιγιάλεια «Ίριδα». Σας ενημερώνουμε με κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ίριδα ως σύλλογος δεν προσκάλεσε κανέναν, ούτε έκανε κάποια καταγγελία εναντίον οποιουδήποτε αναφορικά με το συμβάν της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου. Αντιθέτως, η καταγγελία έγινε από την Ομοσπονδία Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού Κόλπου «Αλκυών» της οποίας ο Πρόεδρος τυγχάνει μέλος της Ίριδας.

 

Το ΔΣ της Ίριδας (ως φορέας-μέλος της Ομοσπονδίας) κλήθηκε από τον Πρόεδρο της Αλκυών να παρευρεθεί στο χώρο όπως κλήθηκαν και οι υπόλοιποι παριστάμενοι δίχως πρότερη γνώση σχετικά με το τι είχε συμβεί ή ποιο ήταν το περιεχόμενο της καταγγελίας το οποίο και μάθαμε όπως και οι υπόλοιποι μετά την επιτόπια παρουσίαση του θέματος από τον Πρόεδρο της Αλκυών.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε πολύ για την ορθή επαναδιατύπωση του δημοσιεύματος και τη διόρθωσή του στην ίδια σελίδα (1η) όπου έγινε το δημοσίευμα.

Το Δ.Σ της Ίριδας

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2013 09:24
 

Είσοδος μέλους
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Theme, .me.uk domains. Valid XHTML and CSS.