Σάββατο, 19/09/2020

Κοινοποίηση στο facebook

Αρχική -::- Νέα -::- Επιστολή προς Λιμενικό Ταμείο Αιγίου για τον Φάρο
Επιστολή προς Λιμενικό Ταμείο Αιγίου για τον Φάρο
Δευτέρα, 13 Απρίλιος 2009 07:46

Κύριε Πρόεδρε
Η καφετέρια «ΦΑΡΟΣ» στο παλαιό λιμάνι του Αιγίου έχει εδώ και καιρό επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της προς την πλευρά της θάλασσας με αποτέλεσμα να κλείσει την δυνατότητα διέλευσης από την προκυμαία και κατά μήκος της.

Μετά από συνεχείς ενοχλήσεις μελών μας αλλά και πολλών κατοίκων της πόλης μας προς τους συλλόγους μας, πως εδώ και ένα χρόνο τώρα αδυνατούν να απολαύσουν τον περίπατό τους στην περιοχή του ΦΑΡΟΥ και ενώ το ΔΣ του συλλόγου του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ έχει έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο του Λιμ. Ταμείου κ. Αγγελόπουλου για το πρόβλημα αυτό, αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο ζήτημα.

Φτάνοντας στο Μάρτιο του 2009 και παρ’ ότι έχουν γίνει καταγγελίες από πολίτες στο τοπικό τύπο αλλά και σε αρμόδιους φορείς παρατηρούμε από την πλευρά σας αδράνεια. Παρακαλούμε ενημερώσατε μας για τις μέχρι τώρα ενέργειές σας. Μην ξεχνάτε πως έρχεται η άνοιξη και καλοκαιρία και ότι το συγκεκριμένο σημείο πρέπει να παραδοθεί σύντομα στη δημόσια χρήση όπως οφείλεται.

Είμαστε υπέρ του διαλόγου, θέλουμε την νομιμότητα και να γνωρίζεται ότι μπορούμε να βοηθήσουμε σε εξεύρεση μιας δίκαιης και σύμφωνης με το δημόσιο αίσθημα λύσης.

Αίγιο 27 Μαρτίου 2009

Περιβαλλοντικός και εκπολιτιστικός Σύλλογος «ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Κανελλοπούλου 43 ΑΙΓΙΟ
Τηλ.: 26910 22188

Περιβαλλοντική Δράση Αιγιαλείας ΙΡΙΔΑ Κλ. Οικονόμου 25 ΑΙΓΙΟ
Τηλ.: 26910 60783

Περιβαλλοντικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
Περιβαλλοντολογική Δράση Αιγιαλείας «ΙΡΙΔΑ»

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 13 Απρίλιος 2009 19:33
 

Είσοδος μέλους
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Theme, .me.uk domains. Valid XHTML and CSS.