Πέμπτη, 13/08/2020

Κοινοποίηση στο facebook

Αρχική -::- Νέα
Νέα
Εµφάνιση φάλαινας στο Πόρτο Γερµενό Αττικής και µέτρα προστασίας της
Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2011 13:03

Το Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών "Πέλαγος" ( http://www.pelagosinstitute.gr ) μας ενημέρωσε ότι απέστειλε επιστολή προς το Λιμεναρχείο Κορίνθου και το Λιμενικό Σώμα του Πόρτο Γερμενό σχετικά με την εμφάνιση πτεροφάλαινας στον Κορινθιακό Κόλπο και τις προφυλάξεις που οφείλουν να λαμβάνουν οι πολίτες για την προστασία τόσο των ίδιων όσο και της νεαρής φάλαινας.

Περισσότερα...
 
Συνάντηση με προέδρους παρόχθιων κοινοτήτων του ποταμού Σελινούντα
Δευτέρα, 18 Ιούλιος 2011 07:45

Με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Η ίριδα» έγινε συνάντηση την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011 στην Κουλούρα των Προέδρων των παρόχθιων του ποταμού Σελινούντα Τοπικών Κοινοτήτων. 

Περισσότερα...
 
Σχετικά με δημοσιεύματα για τη διαχείριση-εκμετάλλευση του ποταμού Σελινούντα
Πέμπτη, 05 Μάιος 2011 20:43

Η Ίριδα στα τρία χρόνια που υφίσταται ως Περιβαλλοντικός Φορέας έχει παρακολουθήσει και κατ’ εξακολούθηση επικρίνει τις προσπάθειες για «εκμετάλλευση» του ποταμού Σελινούντα είτε από εταιρίες που φέρονται να έχουν «άδειες» και «επενδυτικά σχέδια» που αφορούν στην ίδρυση υδρο-ηλεκτρικών μονάδων εντός της κοίτης του ποταμού και εντός των ορίων της προστατευόμενης ζώνης Natura ή μέσω παρωχημένων μελετών οι οποίες επανέρχονται κατά καιρούς στο όνομα μιας «ιστορικότητας» ή ενός κάποιου «οράματος».

Περισσότερα...
 
Στην Ηλεία πετιούνται τα σκουπίδια της Αιγιάλειας!
Παρασκευή, 27 Μάιος 2011 07:31
σκουπίδια του Αιγίου στο Βαρθολομειό!Η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" με δημοσίευμά της φέρνει στη δημοσιότητα που καταλήγουν τα σκουπίδια της Αιγιάλειας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πιάστηκε επ' αυτοφώρω από κατοίκους της περιοχής Θίνες, Βαρθολομειού εταιρικό όχημα μεταφοράς απορριμμάτων με σκουπίδια τα οποία εμφανώς προέρχονταν από το Αίγιο (κάντε κλικ στην εικόνα για το δημοσίευμα).
Περισσότερα...
 
Δελτίο τύπου των Περιβαλλοντικών Οργανώσεων της Αιγιάλειας για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Αιγιάλειας
Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2011 19:22

Οι Περιβαλλοντικές Οργανώσεις Αιγιάλειας. εξέδωσαν σήμερα από κοινού Δελτίο τύπου με το οποίο για άλλη μια φορά διατυπώνουν τις θέσεις τους για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Είσοδος μέλους
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Theme, .me.uk domains. Valid XHTML and CSS.