Πέμπτη, 13/08/2020

Κοινοποίηση στο facebook

Αρχική -::- Δράσεις
Δράσεις
Να σωθεί το δάσος της Αιγιάλειας – να μη δικαιωθεί η τρομοκρατία. Κάλεσμα από τους συλλόγους της Αιγιάλειας μετά τη δολοφονική επίθεση στο Βασίλη Κωστάρα.
Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2012 00:00

Οι σύλλογοι της Αιγιάλειας εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον Πρόεδρο του Φιλοδασικού Συλλόγου Φτέρης Βασίλη Κωστάρα μετά την επίθεση με τσεκούρι που δέχτηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Πυργάκι. Δεν πτοούμαστε από αυτές τις ενέργειες. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την προστασία και την αναγέννηση του δάσους που καταστράφηκε στο ολοκαύτωμα του 2007 και το οποίο σταδιακά επανέρχεται χάρη στις προσπάθειες των τοπικών συλλόγων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 22 Απρίλιος 2012 10:50
Περισσότερα...
 
Αυτοψία στον Σελινούντα
Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2009 00:00

Σήμερα το απόγευμα διενεργήθηκε αυτοψία στον ποταμό Σελινούντα από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υδάτων της Περιφέρειας, κο Λεονάρδο Τηνιακό, Γεωλόγο. Στην αυτοψία συμμετείχαν και μέλη της "Ίριδας" και σε αυτήν διαπιστώθηκαν εκ νέου τα "σημεία και τέρατα" που συμβαίνουν στον ποταμό

Περισσότερα...
 
Παρέμβαση της Ίριδας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγίου
Σάββατο, 30 Μάιος 2009 00:00

Παρέμβαση προ ημερησίας διατάξεως για το θέμα της μόλυνσης του Σελινούντα το οποίο αναδείξαμε και την Τετάρτη 27 Μαΐου αποκαλύπτοντας το όργιο ασυδοσίας που επικρατεί όσον αφορά την εταιρία ΕΡΙΟΝ ΕΠΕ και τα λύματά της, τα οποία ρίχνει μέσα στον ποταμό, έκαναν τα μέλη της Ίριδας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγίου χθες Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Περισσότερα...
 
Η μέχρι τώρα δράση του Συλλόγου
Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2009 06:49

Αγαπητοί φίλοι
Συμπληρώνοντας ήδη κάποιους μήνες λειτουργίας του συλλόγου μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι σαν ανακεφαλαίωση της μέχρι τώρα δράσης μας. χωρίς να σπαταλήσουμε τον χρόνο σας και να σας περιπλέξουμε σε λεπτομέρειες οι οποίες ενώ έχουν την δική τους αξία μπορεί να κουράσουν.

Περισσότερα...
 
Ιδού το έγκλημα στο Σελινούντα!
Τετάρτη, 27 Μάιος 2009 00:00

Ιδού το στόμιο του αγωγού.Σήμερα το πρωί ομάδα μελών της Περιβαλλοντολογικής Δράσης για την Αιγιάλεια "Η ίριδα" μετά από επιτόπια έρευνα στις όχθες του ποταμού Σελινούντα και στο ύψος του χωριού Μελίσσια (στο δρόμο προς Ι.Μ. Ταξιαρχών) ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ και ΞΕΘΑΨΕ τον αγωγό λυμάτων που παρανόμως έχει τοποθετήσει εκεί ελαιουργική εταιρία που δραστηριοποιείται και έχει τις εγκαταστάσεις της στην περιοχή.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2016 20:28
Περισσότερα...
 


Είσοδος μέλους
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Theme, .me.uk domains. Valid XHTML and CSS.