Πέμπτη, 13/08/2020

Κοινοποίηση στο facebook

Αρχική -::- Ομάδα απορριμμάτων και ανακύκλωσης
Ενημέρωση μελών ομάδας απορριμμάτων/ανακύκλωσης
Ψήφισμα των Περιβαλλοντικών Συλλόγων της Αιγιάλειας για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Παρασκευή, 27 Μάιος 2011 07:29

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 ειπώθηκαν πολλά χρήσιμα πράγματα και αναδείχθηκαν με στοιχεία όλες οι πτυχές που αφορούν στην ανακύκλωση και στην κομποστοποίηση. Αφ' ενός αναλύθηκαν εκτενώς και με επίσημα στοιχεία τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουν και οι δύο πρακτικές έναντι των άλλων προτεινόμενων μεθόδων διαχείρισης απορριμμάτων, αφ' ετέρου δόθηκε η δυνατότητα στο ακροατήριο να δει πως με απλούς τρόπους ενταγμένου στην καθημερινότητά τους μπορούν και να μειώσουν τα απορρίμματα και αυτό να αποβεί οικονομικώς αποδοτικό για τη δική τους τσέπη. (τρόπους που ήδη οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης έχουν εγκολπωθεί στη δική τους καθημερινότητα με εξαιρετικά αποτελέσματα).

Περισσότερα...
 
Κομποστοποίηση: ένας μικρός οδηγός για τον καθένα μας.
Τετάρτη, 18 Μάιος 2011 20:26

Οι Φίλοι Μεσσηνιακού Κόλπου συνέταξαν ένα φυλλάδιο με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την κομποστοποίηση το οποίο και δημοσιεύουμε στις σελίδες μας. Μπορείτε να το κατεβάσετε σε αρχείο .doc για ανάγνωση με το πρόγραμμα MS Word.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 18 Μάιος 2011 20:30
Περισσότερα...
 
Κοινή ανακοίνωση για το πρόβλημα των απορριμμάτων
Τρίτη, 14 Ιούλιος 2009 00:00

Μια ωρολογιακή βόμβα είναι έτοιμη να εκραγεί στα χέρια μας άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια. Το έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη μας με τα ¨σκουπίδια¨ είναι προ των πυλών απειλώντας την υγεία μας, αλλά κυρίως την υγεία των παιδιών μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2009 20:02
Περισσότερα...
 
Διοργάνωση ανοιχτής συζήτησης και παρουσίασης των προτάσεων ανακύκλωσης και κομποστοοποίησης από τους περιβαλλοντικούς συλλόγους της Αιγιάλειας.
Τετάρτη, 18 Μάιος 2011 20:09

Σας προσκαλούμε στην δημόσια ανοικτή συζήτηση και παρουσίαση των προτάσεων ανακύκλωσης και κομποστοποίησης η οποία θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 στο ΠολυΤεχνείο (Παναγιωτοπούλων και Επ. Τιμοθέου) και ώρα 19:00.  με θέμα “Διαχείριση απορριμμάτων στην Αιγιάλεια: Ανακύκλωση και Κομποστοποίηση στην πράξη”.

Περισσότερα...
 


Είσοδος μέλους
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Theme, .me.uk domains. Valid XHTML and CSS.